Hervoton parodia: Dimitri kuulee Leijona-Nurmisen kompuroinnista

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Jääkiekon mestaruushuuma jatkuu edelleen, ja eilen tiedotusvälineissä kohistiin televisiouutisia myöden Leijonien kyseenalaisesta juhlakunnosta. Juhlien näyttävimpiin tapauksiin lukeutuu Pasi Nurmisen kompurointi lentokentällä.

Kaatumisesta nähtiin jo eilen lukuisia eri versioita Mertarannan selostuksella ja ilman, mutta nyt myös verkkolegensa Dimitri on kuullut tapauksesta. Hän toteaa parodiahaastattelussa suomalaisten osaavan juhlia esimerkiksi kiipeämällä alastomana lipputankoihin ja juomalla viinaa.

Nettivideossa nähdään myös miten nuori venäläismies reagoi kuullessaan Nurmisen kompuroinnista. Kyseessä on jälleen uusi parodia verkossa jo pitkään kiertäneestä venäläisvideosta, jonka taustalla soi suomalaisen Joonas Hahmon hittikappale Sound of Sunday.