Juopunut Timo Jutila lentokentällä: ”Antaa mennä. Rillataa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Leijonien mestaruusjuhlien etsityin henkilö oli ainakin eilen Timo Jutila, joka loisti poissaolollaan maanantaisessa kansanjuhlassa. Ensin Kalervo Kummola kertoi Jutilan saaneen saurauskohtauksen, mutta myöhemmin tieto kiistettiin.

Samalla julkisuudessa huhuttiin myös Jutilan olleen varsin tukevassa humalassa. Hän itse ilmoitti Ilta-Sanomille, että syynä lavalta poissaoloon oli nilkan tulehtuminen. Verkosta löytyy useampiakin videoita, joissa Jutila nähdään muutamaa tuntia aiemmin antamassa haastatteluja Helsinki-Vantaan lentokentällä. Eräässä videossa häneltä kysytään rillauksesta.

– Kesällä tehdään niin ja Tapolan kamaa pannaan meneen eteenpäin. Mä oon ylpeä poikien suorituksesta. Ihan huikeeta mitä pojat teki, Timo Jutila toteaa.

Hieman liikuttuneessa tilassa ollut leijonalegenda totesi lisäksi että mestaruutta tulee juhlia pitkään.

– Hei miettikää nyt, viimeksi oli vuonna 1995. Antaa mennä. Rillataa! Jutila toteaa haastattelun lopuksi.