Beyonce ilman rintaliivejä levynsä kansikuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Grammy-palkittu artisti Beyonce Knowles julkaisi äskettäin odotettua uutta materiaalia. Beyoncen neljännen albumin ensimmäinen singlelohkaisu Run The World (Girls) sai äskettäin ensisoittonsa, ja seuraavaksi vuorossa on albumin julkaiseminen.

Nyt uuden 4-nimisen albumin kansikuva on päätynyt verkkoon. Levy julkaistaan 29. kesäkuuta. Näyttävässä kuvassa popkaunotar nähdään poseeraamassa ilman rintaliivejä pelkät turkikset yllään.

Uransa aikana 16 Grammy-palkintoa vastaanottanut ja yli 75 miljoonaa albumia myynyt Beyonce on yksi maailman menestyneimpiä artisteja. Kolme vuotta sitten julkaistun I Am… Sasha Fierce –albumin Single Ladies, If I Were A Boy, Diva, Halo ja Sweet Dream -singlet rohmusivat Grammyja ja ovat menestyneet ympäri maailmaa radio-ja singlelistoilla. Kesäkuussa laulajatar saapuu Eurooppaan ja konsertoi Glastonbury-festivaalilla.