Charlien enkelit -hittisarja palaa – he ovat uudet kaunottaret

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina Charlien Enkelit oli yksi maailman suosituimmista televisiosarjoista, joka oli sittemmin vuosikausia täysin pimennossa. Vuonna 2000 tehty ensimmäinen elokuvaversio nosti Charlien Enkelit taas uuteen kukoistukseen.

Drew Barrymoren, Cameron Diazin ja Lucy Liun tähdittämä ensimmäinen Charlien Enkelit -leffa sai myöhemmin myös jatkoa, ja nyt vuorossa on taas uusi lisäosa. Amerikkalainen ABC-televisiokanava on nimittäin herättämässä alunperin jo vuonna 1976 alkanutta televisiosarjaa eloon.

Samalla selvisivät myös uuden version tähdet. Charlien Enkelit -tähtinä nähdään nimittäin jatkossa Minka Kelly, Annie Ilonzeh ja Rachel Taylor. Televisiokanava on nyt julkaissut verkossa ensimmäisen maistiaisen tulevasta, ja se löytyy tästä.