Jennifer Loper : I’m Into You

Singlet · Stara.fi

Takavuosina maailman suosituimpiin supertähtiin lukeutunut Jennifer Lopez teki äskettäin paluun hittilistojen kärkeen vuosien tauon jälkeen. Perheen perustaneen Lopezin paluu tyssäsi jo kertaalleen levy-yhtiön antamiin potkuihin. Nyt yhtiö takuulla katuu päätöstään.

Lopezin uuden Love-levyn ensimmäinen sinkku On The Floor oli yksi alkuvuoden kovimmista genressään. Nyt uutena singlelohkaisuna julkaistaan I’m Into You, jonka tuotantopuolella on toiminut muiden muassa hittinikkarit Taio Cruz, Lil Wayne ja Stargate. Taustavokaalit tarjoilee ruotsalainen Jeanette Olsson, joka lauloi aikanaan myös suomalaisen Waltari-yhtyeen kanssa. Nimekkääseen tekijätiimiin nähden lopputulos ei ole kovin kaksinen, sillä edellisen singlen Lambada-rippausta paremmaksi ei nyt mennä.

Kyseessä on perinteinen jenkkityylinen r&b, joka on kovin tasapaksua ja soundeiltaan erittäin minimaalista kuultavaa. Kertosäkeeseen on kuitenkin saatu hieman voimaa ja jopa jonkin verran hittikoukkua. Muutaman kuuntelukerran jälkeen kappale saa jo polven nousemaan, mutta silti se ei onnistu herättämään kovin suuria tunteita. Tarttuva kertosäe ja Lil Waynen vierailu nostavat pisteet kolmeen. Kesän r&b-bileissä tämä saa varmasti neitokaisten bootyt sheikkaamaan.

Pisteet 3/5