Levisikö Jutilan nilkkatulehdus Petri Nygårdiin? Näin vastaa artisti itse

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohuräppäri Petri Nygård oli maanantaina esiintymässä Leijonien kultajuhlissa Helsingissä. Keikan jälkeen hän suuntasi Suomen jääkiekkojoukkueen kanssa myös jatkoille, ja bileiden tiimellyksessä hän putosi leijonabussista ja loukkasi jalkansa.

Tänään suosikkiartisti ilmoitti joutuneensa perumaan viikonlopun keikat kipeän jalkansa takia. Timo Jutila syytti maanantaisen kansanjuhlan katoamistempustaan nilkkatulehdusta. Stara tavoitti tänään Nygårdin sairasvuoteelta ja samalla oli paikallaan tarkistaa oliko Jutilan nilkkatulehdus levinnyt mahdollisesti myös Nygårdiin.

– Tulehtunu.,? Ei nilkka, mutta polvi ja aivot joo.,, Petri Nygård kommentoi tilaansa Staralle.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat