Petri Nygård: ”Jari Kurri kutsui mua Jutix!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alkaneen vuoden suurimmasta kotimaisesta hittikappaleesta vastannut Petri Nygård oli maanantaina esiintymässä Leijonien kultajuhlissa Helsingissä. Keikan jälkeen hän suuntasi joukkueen kanssa myös jatkoille.

Kohuräppäri loukkaantui pudottuaan leijonabussista, mutta henkisesti hän on jo toipunut rajuista bileistä. Nygård kertoo maanantai-illan bileistä varsin värikkäästi.

– Kiitos ja syvä kumarrus kaikille, että sain esiintyy. Sain lainata kultamitalii (seo painava), sain olla leijonabussissa, sain koskee/nostaa poikaa! Aivan käsittämätöntä settii! Petri Nygård hehkuttaa.

– En pysty sanoilla kuvaileen miltä tuntu tavata Leijonia ja kuulla kuinka esim. Pihlström sanoo että ilman mua ja Selvää päivää ei olis kultaa, hahaa huh. Ja kuinka esimerkiksi kapteeni Mikko Koivu huolehti musta kun nousin pokaali käsissä bussissa. Ja kuinka Jari Kurri kutsui mua Jutix, koska mulla oli Jutila-paita päällä, hahaaaa.. Pelkkää hyvää sanottavana koko bileistä!!