Petri Nygård loukkaantui juhliessaan MM-joukkueen kanssa: ”Oli kaikennäköistä ilmaveivii kehissä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maanantainen MM-kultajuhla Helsingin Kauppatorilla puhuttaa edelleen, kun Leijonien esiintyminen humalassa on ärsyttänyt monia. MM-pokaali hajosi juhlinnan tuoksinnassa ja nyt myös tapahtumassa esiintynyt ja Leijonien mukaan juhlimaan lähtenyt Petri Nygård on saanut siipeensä.

Leijonien suosikkiartisti Petri Nygård on joutunut perumaan viikonlopun keikkansa Tampereella ja Eurassa kultajuhlissa sattuneen haaverin vuoksi. Petri murjoi polvensa niin huonoon kuntoon tiputtuaan Leijonabussin katolta, että miestä ei lavalla tänä viikonloppuna valitettavasti nähdä.

– Oli kaikennäköistä ilmaveivii kehissä Granlund – Nurminen – Nygård. Huhhh, heheehh. Sori Tampere Pre-Pipefest ja Sierravuori. Nyt mulla valitettavasti polvi hajosi, että pakko ottaa iisisti tää viikonloppu ja sulatella mitä on tapahtunu!! Petri Nygård kommentoi tilannetta.

– Pitää mennä viä tässä polviröntgeniin ja kaikkee, mutta vaikka välillä tekee kipeää niin kyllä tästä taas noustaan Leijonan lailla vielä painaan rajusti!!! Nähään mestoilla, mosh mosh.

Leijonien lempibiisiksi nousseen Selvä Päivä -biisin video on myös tiettävästi kaikkien aikojen katsotuin suomalainen musiikkivideo YouTubessa reilusti yli neljällä miljoonalla katsojalla.