Mentos + colapullo = tyrmäys – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa levisi jo vuosia sitten upeita videoita, joiden tekemiseen oli käytetty kymmenittäin colapulloja ja Mentos-pastilleja. Miljoonat ihmiset ihastelivat tuolloin millainen vaikutus on colapulloon pudotetulla pastillilla.

Sittemmin vastaavia uusia videoita ei ole juuri enää nähty, mutta kyseistä yhdistelmää käytetään yhä edelleen hyväksi monenlaisissa koiruuksissa ja muissa tempauksissa. Tällä kertaa verkossa nähdään video, jossa mies laittoi pastillin pulloon ja kiersi nopeasti korkin kiinni.

Pullossa paine kasvoi valtavaksi, mutta siitä huolimatta pullo kesti iskun maahan. Lopulta sen korkki kuitenkin petti ja pullosta tuli kuin pienikokoinen ohjus. Tarkkuus oli parempi kuin Yhdysvaltojen armeijan ohjuksissa, sillä pullo lensi suoraan päin kuvaajan kasvoja ja tallentui myös videolle.