Negativesta eronnut kitaristi perustamassa jo uutta bändiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme pari päivää sitten kuinka suositun suomalaisen Negative-yhtyeen kitaristi Larry Love ilmoitti verkossa julkaisemassaan videolla suru-uutisen menestysyhtyeen sankalle fanijoukolle. Hän kertoi nimittäin jättäneensä yhtyeen.

– Kiitän teitä kaikkia tuestanne. Minun täytyy sanoa, että tämä on elämässäni erään aikakauden loppu. En soita enää kitaraa Negative-yhtyeessä. Jatkamme tästä ero suuntiin. Halusin kertoa tästä itse, ennen kuin siitä alkaa liikkumaan huhuja, Larry kertoo jäähyväisvideollaan.

Staran saamien tietojen mukaan Larry Love on parhaillaan todennäköisesti perustamassa jo uutta bändiä, sillä hän pyytää Facebook-sivullaan laulajia lähettämään hänelle demojaan.

– Etsin laulajaa. Lähettäkää minulle demoja. Ei ole väliä mistä olet, sillä vain lahjakkuudella on merkitystä, Larry Love kirjoittaa yhteisöpalvelussa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat