Tästä ei musiikkivideo härskimmäksi muutu: ”Halventaako naisia?”

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla on julkaistu runsaasti myös sellaisia musiikkivideoita, joita ei ole suostuttu esittämään lainkaan televisiossa tai joiden esitysaika on rajattu öiseen aikaan. Taannoin tähän sarjaan lukeutui myös muiden muassa The Prodigyn räväkkä video. Nyt lista on tainnut saada uuden lisäyksen.

Kyseessä on nimittäin Mr. Ghetto -nimisen artistin esittämän Walmart-kappaleen musiikkivideo, jossa ei ole juuri naisia säästelty. He toimivat tosin videolla pääosassa takamuksineen. Mitään intiimiä videossa ei edes vilahda, mutta se asettaa kuitenkin naiset videolla hieman kyseenalaiseen asemaan.

Kappale on millä tahansa mittarilla ala-arvoinen suoritus, mutta kappaleen aiemmin tällä viikolla julkaistu musiikkivideo on saanut runsaasti huomiota. Esimerkiksi YouTubessa se on jakanut voimakkaasti mielipiteitä, sillä vain hieman yli puolet äänestäjistä pitää sitä rimanalituksena.