Beyonce yllätti harvinaisen antavassa mekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Grammy-palkittu artisti Beyonce Knowles julkaisi äskettäin odotettua uutta materiaalia. Beyoncen neljännen albumin ensimmäinen singlelohkaisu Run The World (Girls) sai äskettäin ensisoittonsa, ja seuraavaksi vuorossa on albumin julkaiseminen.

Uuden 4-nimisen albumin kansikuva päätyi perjantaina verkkoon. Levy julkaistaan 29. kesäkuuta. Nyt Beyonce nähdään myös muissa näyttävissä kuvissa, joissa hän poseeraa myös poikkeuksellisen antavassa mekossa. Mukana on myös suosittuja arkistokuvia vuosien varrelta.

Uransa aikana 16 Grammy-palkintoa vastaanottanut ja yli 75 miljoonaa albumia myynyt Beyonce on yksi maailman menestyneimpiä artisteja. Kolme vuotta sitten julkaistun I Am… Sasha Fierce –albumin Single Ladies, If I Were A Boy, Diva, Halo ja Sweet Dream -singlet rohmusivat Grammyja ja ovat menestyneet ympäri maailmaa radio-ja singlelistoilla. Kesäkuussa laulajatar saapuu Eurooppaan ja konsertoi Glastonbury-festivaalilla.