Peura löysi yllättävän seksikumppanin – katso

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Internetin eläinvideoiden joukossa nähdään usein hellyttäviä lemmikkieläimiä, mutta aika ajoin joukkoon päätyy myös villieläimien tempauksia. Nyt eräs sellainen hellyttää paatuneimmatkin nettikatsojat.

Videolla nähdään kuinka yksinäinen peuranpoikanen hakee seuraa talon pihassa olevasta vaaleanpunaisesta pomppupallosta. Pienokainen ihastuu mukavaan palloon niin, että ryhtyy leikkimään sen kanssa. Orastava suhde etenee nopeasti, ja muutaman hetken kuluttua peura yrittää jo lisääntyä uuden kumppaninsa kanssa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat