Talent-kilpailijat soittivat peniksillään – katsojat tyrmistyivät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa taannoin nähty Talent-tuotantokausi oli todellinen mahalasku, mutta muualla maailmassa formaatti on menestynyt huomattavasti paremmin. Samalla ohjelman myötä on saanut alkunsa monia uusia tähtiä, joiden videot ovat saaneet maailmanlaajuista huomiota.

Viime aikoina erityisesti Australian ja Kiinan Talent-kilpailijat on noteerattu maailmalla, mutta nyt ohjelman Kreikan versio on kuitenkin tehnyt pohjat. Siinä nähdään kaksi smokkiasuista miestä, jotka esiintyvät pianon takana. Erikoista esiintymisessä on se, että he vetävät housunsa alas ja soittavat – tai ovat soittavinaan – peniksillään.

Välittömästi esityksen alkaessa tuomaristo ja katsojat tyrmistyivät huomattuaan mistä oli kyse. Kisan naistuomari ei saanut sanaa suustaan katsoessaan esitystä silmän lautasen kokoisina. Miestuomarit eivät sen sijaan voineet pidätellä nauruaan.