Presidentti Obaman turvatiimi mokasi nolosti

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama on parhaillaan vierailulla Irlannissa. Hänen poistumisensa maansa Dublinin suurlähetystöstä ei kuitenkaan sujunut eilen kovin tyylikkäästi, mutta kuitenkin näyttävästi. Presidentillinen auto joutui nimittäin ongelmiin.

Salaisen palvelun agentit tarkistavat yleensä kaikki mahdolliset yksityiskohdat moneen kertaan, mutta tällä kertaa tarkastuksista oli tainnut unohtua presidenttiä kuljettavan auton liikkuminen. Se jäi nimittäin pohjasta nolosti kiinni suurlähetystön portin mäkeen. Silminnäkijät kuvasivat tapahtumat ja julkaisivat ne verkossa.

Muutaman minuutin tauon jälkeen karavaani pääsi jatkamaan ja ilmeisesti presidentti oli siirretty toiseen autoon. Sen poistuminen nähdään tässä videossa, josta selviää myös, että ensimmäinen auto jäi jumiin muiden poistuessa.