Saukko leikki pikkupojan kanssa eläintarhassa – katso hellyttävä video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Saukot ovat nousseet muutaman kuukauden sisällä suosituksi nettivideoiden tähdiksi. Äskettäin kotivideolla nähtiin kuinka kaksi saukonpoikasta telmi olohuoneessa pehmolelu-mursun kanssa ja painiskeli sohvalla.

Nyt vuorossa on eläintarhassa kuvattu hellyttävä video, jossa saukko leikkii energisen pikkupojan kanssa. Videolla nähdään kuinka poika juoksee pitkin altaan useita kertoja reunaa saukko vierellään. Varsinainen kohokohta tulee kuitenkin videon loppupuolella, kun poika ryhtyy tekemään yllättäviä liikkeitä. Saukko pysyy kisassa hyvin mukana koko ajan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat