Brittien BB-talossa hämmentänyt hiphop-legenda Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohuttu hiphop-legenda Coolio, oikealta nimeltään Artis Leon Ivey Jr, on tehnyt pitkän ja menestyksekkään uran artistina. Hiphopin suurimpiin megatähtiin lukeutuva Coolio saapuu tällä viikolla keikoille Suomeen.

Maailmankuulu artisti esiintyy Tampereella Miami-yökerhossa sunnuntaina 29. toukokuuta järjestettävällä Stara-klubilla. Konserttitapahtuman liput maksavat ovelta 16 euroa 8 euroa. Illan aikana ravintolamaailman tunnelmaa nostattavat myös DJ:t Nuori Seppä, Cliff, Taste ja Eliot Ness.

Coolion uran suurin hitti on Gansta’s Paradise -jättihitti, joka on tosin cover-versio eräästä latinohitistä. Coolio on menestyksekkään uransa aikana myynyt maailmanlaajuisesti jo useita miljoonia albumeita ja hänet on palkittu useilla äänitealan palkinnoilla. Taannoin Coolio aiheutti kohua Britannian julkkisten Big Brother -talossa ja sijouttui kisassa kolmanneksi.