Leijonien hurjat jatkobileet tallentuivat videolle: ”Stage divingiä ja villejä naisia”

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella järjestettiin maanantaina suuri kansanjuhla Suomen toisen jääkiekon maailmanmestaruuden kunniaksi. Juhlat jatkuivat myöhemmin illalla tamperelaisessa Hullu Poro -yökerhossa varsin vauhdikkaissa merkeissä.

Nyt leijonajuhlien jatkobileistä on julkaistu verkossa video, jossa nähdään kuinka hurja meno yökerhossa oli jääkiekkotähtien ja MM-palkintopokaalin noustessa lavalle. Erityisesti Mikael Granlundin tanssiesitys sai paikalla olleet naiset villiksi. Lisäksi Sami Lepistö uskalsi harrastaa stage divingiä hyppäämällä yleisön sekaan.

Mukana jatkoilla ovat Leijonista Granlundin lisäksi myös Pesonen, Lajunen, Hovinen, Lepistö, Ruutu, Kapanen ja Pihlström. Tampereen Keskustorille oli kansanjuhlaan kokoontunut arviolta noin 30.000 ihmistä, mikä oli noin kymmenen kertaa enemmän kuin Turun vastaavassa juhlassa ja noin kolmannes Helsinkiin aiemmin kokoontuneesta väkimäärästä.