36-vuotias Kauhea kankkunen -tähti asuu äitinsä kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensimmäisen Kauhea kankkunen -elokuvan myötä supertähdeksi noussut näyttelijä Bradley Cooper on yhdistetty viime aikoina romanttisessa mielessä kollegaansa Jennifer Anistoniin. Julkkispari ei kuitenkaan asu yhdessä, sillä nyt Cooper on paljastanut erikoisen asumisjärjestelynsä.

36-vuotias näyttelijämiljonääri on nimittäin kirjaimellisesti mammanpoika, sillä hän asuu nykyisin Gloria-äitinsä kanssa. Maaliskuussa näyttelijä Renee Zellwegeristä eronnut komediatähti asui aiemmin vanhempiensa luona Philadelphiassa. Näyttelijän isä kuoli tammikuussa, ja sittemmin Bradley on asunut Los Angelesissa yhdessä äitinsä kanssa. Hän kertoi Esquire-lehdelle olevansa erittäin tyytyväinen järjestelyyn.

Pian Cooper nähdään Suomessakin Kauhea kankkunen 2 -elokuvan tähtenä (lue arvostelu tästä). Viime vuonna Bradley Cooper kertoi, että hän ei olisi masentunut vaikka ensimmäinen Kauhea kankkunen olisi menestynyt heikomminkin. Hän on nimittäin kertomansa mukaan tottunut elokuviensa floppaamiseen.

– Sillä on vähemmän ja vähemmän merkitystä mitä vanhemmaksi tulen. Olen jo tottunut siihen. Perustavoitteena on nauttia elokuvan tekemisestä. Sen jälkeisiin tapahtumiin en enää voi vaikuttaa, Bradley Cooper kertoi Variety-elokuvalehdelle.

– Olen tottunut työskentelemään työn takia ja ottamaan kaikki roolit mitä tarjotaan. Muistan vielä ensimmäisen vuoteni näytteljänä, jolloin vierailin viidessä televisiosarjassa. Soittelin ystävilleni että he katsoisivat niitä ja jokainen sai huomata, että minun osuuteni oli aina leikattu pois! Sen jälkeen ajattelin että en enää kerro kenellekään mitään.