Elastinen: ”Kivulias ensikokemus Kesäkumeista”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset radiokuuntelijat ovat saaneet jo vuosikausien ajan kuulla kesäisin hauskoja valistuskappaleita,  joissa tunnetut suomalaiset artistit ovat kehottaneet käyttämään ehkäisyä seksin yhteydessä. Tulevan kesän teemakappale julkaistaan toukokuun lopussa Helsingissä.

Kyseessä on YleX-radiokanavan Kesäkumi-kappale, jonka on tänä vuonna saanut kunnian esittää Fintelligens-yhtye, eli Elastinen ja Iso-H. Kappaleessa on mukana pian oman albuminsa julkaisevan Fintelligensin lisäksi myös Cheek. YleX:n haastattelussa Elastinen paljasti oman muistonsa Kesäkumeista.

– Mulla on kivulias muisto nimenomaan näistä YleX:n Kesäkumeista, mitä on jaettu. Mulla on itse asiassa ollut niin kuivat teinivuodet, että se oli lompakossa niin kauan, että se meni vanhaksi se Kesäkumi. Se on synkkää, mutta mä oon sit ottanut takaisin sen jossain vaiheessa, Elastinen kertoi YleX:lle.

Kesäkumikappale vuosimallia 2011 kuullaan ensimmäisen kerran livenä ensi lauantaina 28. toukokuuta YleX Pop -konsertissa Helsingin Kaisaniemessä.