Idol-finaali tyrmistytti kotikatsomoissa: ”Seksishow vai koko perheen viihdettä?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina maailman suosituimpiin supertähtiin lukeutunut Jennifer Lopez on tehnyt tänä vuonna näyttävän paluun julkkismarkkinoille perheen perustamisen ja siitä johtuneen vuosien tauon jälkeen. Pesti American Idol -tuomaristossa ja uudet hitit ovat nostaneet hänet taas suosituksi tähdeksi.

American Idol -kausi loppui juuri, ja finaalijuhlissa esiintyi myös Jennifer Lopez yhdessä aviomiehensä Marc Anthonyn kanssa. Jennifer nähtiin lavalla lähinnä miehensä taustatanssijana, mutta hän varasti show’n korostamalla verkkosukkahousujen verhoamaa takapuoltaan koko perheen ohjelmassa.

Jenniferin ihailtu latinopeppu värisi ruuduissa peräti 15 sekunnin ajan, kun ohjaaja ilmeisesti ihastui siihen kovasti. Keskustelua on nyt aiheuttanut myös Lady Gagan ja Beyoncen seksiä tihkuvat esiintymiset. Beyoncen asun antava yläosa tarjosi ainakin kotikatsomoissa päivystäneille miehille silmänruokaa.

41-vuotiaan Jennifer Lopezin paluulevy Love tyrmättiin jo kertaalleen, kun latinotähti sai potkut levy-yhtiöstään. Nyt vuorossa on toinen yritys, joka on onnistunut hyvin, sillä Lambadaa lainaava hittibiisi On The Floor on soinut discoissa hyvin. Jenniferin uusi albumi Love on viimein julkaisuvaiheessa, ja sen kannessa JLo poseeraa avoimessa paidassa ilman rintaliivejä massiivisen korukattauksen kera.