Poliisit pakottivat naisen riisumaan putkassa – video vuoti nettiin

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Kännykkäkameroiden yleistymisen myötä poliisien ja vartijoiden ylilyönnit ovat nousseet yhä useammin otsikoihin, kun tapahtumat saadaan entistä useammin tallennettua todistusaineistoksi. Usein materiaalia julkaistaan myös verkossa.

Viime aikoina ympäri maailmaa on jäänyt kiinni lukuisia poliiseja, jotka ovat ylittäneet törkeästi valtuutensa ja syyllistyneet ylilyönteihin. Nyt meksikolaiset poliisit ovat pakottaneet nuoren naisen strippaamaan pidätyksen jälkeen, jotta tämä pääsisi vapaaksi. Tijuanalainen nainen joutui esittelemään poliiseille takapuoltaan, paljastamaan rintansa ja antamaan eräälle poliisille sylitanssin.

Nyt kaikki viisitoista tapaukseen liittyvää poliisia, joista yksi on nainen, on pidätetty virasta tapauksen tutkimusten ajaksi. Tapaus tuli julki, kun siitä kuvattu kännykkävideo päätyi julkisuuteen El Mexicano -lehden verkkosivuilla. Kaupungin pormestari Carlos Bustamente on esittänyt tapauksen johdosta pahoittelunsa ja tapauksessa mukana olleet poliisit tulevat tällä tietoa saamaan potkut.