Tuhannet tytöt riisuivat vaatteensa erikoisissa opiskelijabileissä – katso kuvat

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Opiskelijoilla on ympäri maailmaa tuhansittain erilaisia perinteitä, ja eräs amerikkalainen perinne olisi mukava nähdä myös Suomessa. Arizona State -yliopiston opiskelijat ovat nimittäin järjestäneet jo vuosikausia The Undie Run -nimistä liikuntatapahtumaa.

The Undie Run -juoksukilpailuun osallistui tänä vuonna kymmeniätuhansia nuoria, ja lajin merkittävin sääntö liittyy kisan nimen mukaisesti vaatetukseen. Juosta saa nimittäin vain alusvaatteisillaan sukupuolesta riippumatta. Kisa järjestetään perinteisesti lukukauden viimeisen varsinaisen koulupäivän jälkeen.

Juoksun lisäksi tapahtumaan kuuluu olennaisena osana myös bändien keikat sekä tietenkin opiskelijatyylinen juhliminen. Mukana on myös hyväntekeväisyyttä, sillä tapahtumassa riisutut vaatteet lahjoitetaan esimerkiksi lapsille ja vähäosaisille. Nyt verkossa on julkaistu kuvamateriaalia tämän vuoden tapahtumasta.