Kate Upton tarttui tiukasti utareisiin

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

18-vuotias bikinimalli Kate Upton nousi huippumalliksi yhdessä yössä, kun maineikas Sports Illustrated -lehti valjasti hänet tämän vuoden uimapukunumeronsa malliksi. Nykyisin hän on todellinen viihdelehtien lemmikki ympäri maailmaa.

Äskettäin hänet nähtiin videolla esittelemässä morsiusteemaan liittyviä Beach Bunnyn alusvaatteita. Samalla hän kertoi olevansa menestyksestään huolimatta edelleen aito maalaistyttö. Nyt Kate on päässyt näyttämään osaamistaan käytännössä, kun hän oli tähtiesiintyjänä tekolehmien lypsykilpailussa. Kisa järjestettiin juomamerkin maalaishenkisessä markkinointitapahtumassa.

18-vuotias amerikkalainen Kate Upton on aina haaveillut malliurasta. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa. Läpimurtonsa Kate Upton teki helmikuussa 2011 Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa.