Luontokuvaajan onnenpotku – sai odottamattomia lähikuvia

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Luontokuvaajat haluavat poikkeuksetta päästä mahdollisimman lähelle kuvattavia kohteitaan. Usein siinä auttavat niin sanotut riistakamerat, jotka jätetään yksikseen kuvaamaan luontoon toivoen että haluttu eläin kävelisi ohi. Nyt eräs luontokuvaaja on toiminut juuri näin, mutta saanut todellisen onnenpotkut.

Tarkoituksena oli kuvata hiekkatietä tulevien leijonien ohimarssi, mutta toinen leijonista huomasikin kameran ja ihastui siihen. Ensin se nuoli kameran nurin ja sitten päätti ottaa mukaansa.

Pienikokoinen kamera kuvasi koko ajan myös leijonan suussa. Lopulta eläin jätti kameralle hyvästit tutkittuaan sitä vielä hetken. Luontokuvaaja löysi kameransa ja nyt sen tallentama video on ääniraitoineen verkossa.