Suosikkilaulaja paljasti: ”Kävelen ympäriinsä alastomana”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannnoin Fantasy Ride -albuminsa julkaissut r&b-tähti Ciara kertoi viime vuonna katuvansa taannoisia alastonkuviaan. Tähden mukaan Vibe-lehdessä julkaistut kuvat laitettiin lehteen ilman hänen lupaansa.

Ciara on toki paljastellut paljasta pintaa muulloinkin kuin näissä alastonkuvissa. Nyt neitokainen on avautunut Us Weekly -lehden haastattelussa ja kertonut että hänellä on pakkomielle alastomuuteen.

– Tunnen olevani seksikkäimmäksi kun olen yksikseni ja kävelen ympäriinsä alastomana. Minulla on pakkomielle alastomuuteen. Se on todella outoa. Se voi kuulostaa oudolta, mutta pidän siitä että arvostan vartaloani, Ciara kertoi Us Weekly -lehdelle.

23-vuotias amerikkalainen Ciara julkaisi vuonna 2004 Goodies-debyyttialbuminsa, joka on myynyt kolminkertaisesti platinaa. Albumilta lohkaistiin jättihitit Goodies, Grammy-ehdokkuuden ansainnut 1, 2 Step sekä Oh. Vuonna 2006 julkaistiin platinaa myynyt Ciara : The Evolution. Musiikin ohella Ciara on luonut uraa näyttelijänä ja ollut mukana muiden muassa Make A Wish –hyväntekeväisyysjärjestön toiminnassa.

Fantasy Ride -albumillaan Ciara työskenteli usean huipputuottajan ja -artistin kanssa. Yhdysvalloissa albumi nousi aikanaan jo ennakkotilauksilla iTunesin ladatuimmaksi r&b-albumiksi. Moninkertaista platinaa albumeillaan myynyt laulajatar menestyi viime keväänä radiosoittolistoilla Justin Timberlaken kanssa tekemällään Love Sex Magic -hitillä, joka oli Suomessakin radiohitti.