DJ Tiestosta leviää verkossa huijausvideo

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin tiskijukkiin lukeutuva DJ Tiesto on alan supertähti, mutta nyt hänen osaamisensa alan perusasioissa on asetettu kyseenalaiseksi. Verkossa on tällä viikolla levinnyt nimittäin hänen keikaltaan peräisin oleva video, jossa jopa aivan perusmiksaukset menevät pahasti poskelleen.

Kyseessä on kuitenkin huijausvideo. Alan ammattilaiset huomaavat huijauksen jo biisivalinnoista, sillä Tieston repertuaariin eivät Haddaway ja Scatman välttämättä mahdu. Sen sijaan suomalainen Darude kuulostaa jo hieman normaalimmalta. Joka tapauksessa miehen miksaukset menevät huijauksvideolla pahasti pieleen.

Todellisuudessa videon kuvamateriaali on peräisin vuonna 2007 järjestetyn Sensation White -bileiden videotallenteelta, josta voidaan kuulla myös videon aidot ja alkuperäiset äänet. Viime kesänä verkossa levisi kulovalkean tavoin perätön väite, jonka mukaan DJ Tiesto olisi kuollut. Hän kommentoi itsekin väitteitä mikroblogissaan ja totesi olevansa elossa.

– On mukava lukea että ihmiset välittävät elämästäni. Kiitos kaikille tuestanne. On hienoa olla elossa ja saada Teiltä niin paljon rakkautta, DJ Tiesto kirjoitti Twitter-blogiinsa.