Arto Länsman Facebookissa: ”Ihanaaaa Johanna on raskaana”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Johanna Tukiaisen aviomies Arto Länsman ilmoitti hetki sitten Facebookissa, että hänen vaimonsa Johanna Tukiainen on raskaana. Tukiainen ja hänen aviomiehensä ovat eläneet vauhdikkaassa avioliitossa helmikuun lopusta saakka, ja suhteessa on jo nyt ollut enemmän ala- ja ylämäkiä kuin monella muulla koko elämässään.

Pariskunta on ollut tiiviisti kohuotsikoissa toistuvien väkivaltaisten välienselvittelyjensä johdosta, mutta nyt Arto Länsman on yllättänyt hänen Facebook-kaverinsa ilmoittamalla, että hänen vaimonsa olisi raskaana.

Arto Länsman

Ilmoitukseen on kuitenkin syytä suhtautua hieman varauksella, sillä Länsman on aiemminkin kirjoitellut Facebook-profiiliinsa mitä sattuu. Esimerkiksi aiemmin tänään hän ilmoitti yllättäen kihlautuneensa toisen naisen kanssa, vaikka hän on todellisuudessa edelleen naimisissa Johanna Tukiaisen kanssa. Avioero on toki ollut vireillä jo maaliskuusta saakka.