Söpöstä kissanpennusta valtava nettihitti – sulattanut jo miljoonat sydämet

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Internetin videopalvelut ovat pullollaan kotivideoita, joissa ihmiset ovat kuvanneet lemmikkejään. Jokainen lemmikki on omistajalleen se maailman paras ja söpöin, mutta aika ajoin verkosta löytyy esimerkkejä, jotka sulattavat muidenkin sydämet.

Viikonlopun aikana Facebookissa on levinnyt nopeasti video, jossa nähdään kuinka kissanpentu ja sen emä nukkuvat yhdessä. Kesken kuvauksen pienokainen alkaa nähdä unta, jolloin emä halaa sitä hellästi ja vetää lähemmäksi itseään.

Videosta on muodostunut YouTubessa valtava nettihitti, sillä se keräsi parissa päivässä yli viisi miljoonaa katselukertaa ja määrä kasvaa edelleen räjähdysmäisesti. Maailman suosituimmassa videopalvelussa on harvoin nähty näin nopeasti kasvaneita katsojamääriä.