Yllätys teinitytön puhelimeen: ”Haloo, tässä presidentti Obama” – katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama oli viime viikolla vierailulla Euroopassa, ja samalla hän kävi myös Irlannissa. Dublinin reissu ei kuitenkaan sujunut kovin hyvin, sillä presidentin panssaroitu auto jumiutui suurlähetystön mäkeen.

Hieman paremmin meni kuitenkin kansalaisten tapaaminen, sillä presidentti oli hyvällä tuulellla ja laski leikkiä ihmisten kanssa. Hän huomasi myös yleisön joukossa olevan teinitytön puhumassa kännykkään. Yllättäen hän otti puhelimen tytöltä ja ryhtyi keskustelemaan langan päässä olleen henkilön kanssa.

Vielä ei ole tietoa kuka langan päässä oli, mutta tuskin hän on tuolla hetkellä ymmärtänyt todella keskustelevansa Yhdysvaltojen presidentin kanssa. Siinä lienee nimittäin tytöllä selittämistä. Onneksi netissä julkaistu uutisvideo vahvistaa teinitytön kertomuksen arvovieraasta puhelimessa.