Gangsta’s Paradise -tähti tänään keikalla Tampereella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereen Koskikeskuksen uusi ravintolamaailma saa tänään maailmanluokan vierailijan Yhdysvalloista, kun juhlakansaa viihdyttämään saapuu maailmankuulu hiphop-legenda Coolio. Supertähti nousee illalla uuden Hullu Poro -ravintolan lavalla Stara-klubin tähtenä. Coolion tuovat Tampereelle yhteistyössä Stara ja Miami.

Staran ja ravintola Miamin järjestämän konserttitapahtuman liput maksavat ovelta 16 8 euroa. Illan aikana ravintolamaailman tunnelmaa nostattavat myös DJ:t Nuori Seppä, Cliff, Taste ja Eliot Ness.

Yhdysvaltalainen rap-tähti Coolio tunnetaan parhaiten Gangsta’s Paradise -jättihitistään. Hän on pokannut kaikki mahdolliset palkinnot Grammysta alkaen ja näytellyt kymmenissä elokuvissa ja lukuisista televisiosarjoissa. Coolio on julkaissut yhteensä yhdeksän studioalbumia, joista uusimmalla, vuonna 2009 ilmestyneellä From The Bottom 2 The Top -levyllä taustavoimina toimivat Oscar-voittaja Ennio Morricone ja DJ-tuottaja Paul Oakenfold.