Pandakarhu putosi puusta – katsojat yllättyivät kostosta

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Eläintarhoissa asuvien eläinten aktiivisuusaika osuu harmittavan usein yön viileisiin tunteihin, jolloin turistit eivät pääse seuraamaan niiden touhuja. Nyt eräs pandakarhu on kuitenkin tarjonnut eläintarhan kävijöille harvinaisen vauhdikkaan esityksen keskellä päivää.

Taannoin elokuvateattereissa nähtiin animaatioelokuva Kung Fu Panda, eikä nyt nähtävän videon perusteella ole ihme, että turistit yhdistivät pandan puuhat välittömästi elokuvan päätähteen. Nuori panda kiipeili nimittäin puussa, josta hän yllättäen putosi maahan oksien pettäessä.

Pandakarhu ei jäänyt kovin pitkäksi aikaa ihmettelemään tapahtunutta, vaan päässi kostaa tapahtuneen oksalle, jonka takia hän maahan putosi. Eläintarjan katsojat saivat seurata vauhdikasta kosto-operaatiota aitiopaikalta.