Hiphop-tähti Coolio Staran videohaastattelussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu hiphop-legenda Coolio vieraili viime viikonloppuna minikiertueella Suomessa, kun hän nousi lavalle Helsingissä, Joensuussa ja Tampereella. Stara tapasi supertähden illallisen merkeissä tamperalaisessa Hullu Poro -ravintolassa hieman ennen illan esiintymistä.

Ruokailun lomassa Coolio kertoi kuulumisiaan muiden muassa taannoisesta Big Brother -vierailustaan ja valotti hieman mielenkiintoisia urasuunnitelmiaan niin elokuvien kuin musiikinkin saralla. Coolio paljasti samalla aikovansa muuttaa musiikkityyliään radikaalisti seuraavalle albumilleen. Se ei nimittäin ole enää hiphop-musiikkia, vaan jotain aivan muuta.

Yhdysvaltalainen rap-tähti Coolio tunnetaan parhaiten Gangsta’s Paradise -jättihitistään. Hän on pokannut kaikki mahdolliset palkinnot Grammysta alkaen ja näytellyt kymmenissä elokuvissa ja lukuisista televisiosarjoissa. Coolio on julkaissut yhteensä yhdeksän studioalbumia, joista uusimmalla, vuonna 2009 ilmestyneellä From The Bottom 2 The Top -levyllä taustavoimina toimivat Oscar-voittaja Ennio Morricone ja DJ-tuottaja Paul Oakenfold.