Hiphop-tähti Coolio Staran videohaastattelussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu hiphop-legenda Coolio vieraili viime viikonloppuna minikiertueella Suomessa, kun hän nousi lavalle Helsingissä, Joensuussa ja Tampereella. Stara tapasi supertähden illallisen merkeissä tamperalaisessa Hullu Poro -ravintolassa hieman ennen illan esiintymistä.

Ruokailun lomassa Coolio kertoi kuulumisiaan muiden muassa taannoisesta Big Brother -vierailustaan ja valotti hieman mielenkiintoisia urasuunnitelmiaan niin elokuvien kuin musiikinkin saralla. Coolio paljasti samalla aikovansa muuttaa musiikkityyliään radikaalisti seuraavalle albumilleen. Se ei nimittäin ole enää hiphop-musiikkia, vaan jotain aivan muuta.

Yhdysvaltalainen rap-tähti Coolio tunnetaan parhaiten Gangsta’s Paradise -jättihitistään. Hän on pokannut kaikki mahdolliset palkinnot Grammysta alkaen ja näytellyt kymmenissä elokuvissa ja lukuisista televisiosarjoissa. Coolio on julkaissut yhteensä yhdeksän studioalbumia, joista uusimmalla, vuonna 2009 ilmestyneellä From The Bottom 2 The Top -levyllä taustavoimina toimivat Oscar-voittaja Ennio Morricone ja DJ-tuottaja Paul Oakenfold.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat