Supertähti ihmetteli suomalaisten alkoholinkäyttöä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu hiphop-legenda Coolio vieraili viikonloppuna keikkailemassa Helsingissä, Joensuussa ja Tampereella. Stara tapasi supertähden illallisen merkeissä tamperalaisessa Hullu Poro -ravintolassa hieman ennen illan esiintymistä.

Supertähti kehui vuolaasti pari päivää aiemmin tekemäänsä Helsingin keikkaa. Samalla liikeni sananen myös suomalaisten viinanhuuruisesta juhlimisesta.

– Keikka oli erinomainen. Se oli yksi parhaista keikoista koko vuonna. Helsingin yöelämä on aika aktiivista. Suomalaiset osaavat juoda. He todella osaavat juoda, Coolio naureskeli Staran haastattelussa.

Yhdysvaltalainen rap-tähti Coolio tunnetaan parhaiten Gangsta’s Paradise -jättihitistään. Hän on pokannut kaikki mahdolliset palkinnot Grammysta alkaen ja näytellyt kymmenissä elokuvissa ja lukuisista televisiosarjoissa. Coolio on julkaissut yhteensä yhdeksän studioalbumia, joista uusimmalla, vuonna 2009 ilmestyneellä From The Bottom 2 The Top -levyllä taustavoimina toimivat Oscar-voittaja Ennio Morricone ja DJ-tuottaja Paul Oakenfold.