Coolio myönsi Staralle: ”Menin Big Brotheriin vain rahan takia”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu hiphop-legenda Coolio vieraili viime viikonloppuna minikiertueella Suomessa, kun hän nousi lavalle Helsingissä, Joensuussa ja Tampereella. Stara tapasi supertähden illallisen merkeissä tamperalaisessa Hullu Poro -ravintolassa hieman ennen illan esiintymistä.

Supertähti oli kaksi vuotta sitten mukana julkkisten Big Brother -ohjelmassa, jossa hän sijoittui peräti kolmanneksi

– Yritin tehdä siitä todella hauskaa, koska… sain siitä hyvät rahat. He maksoivat minulle todella paljon euroja, joten siksi tein sen. En välitä pask… En ole Big Brotherin fani enkä katso sitä. Olla jossain ihmisjoukon kanssa… Minä halusin vain pitää hauskaa, Coolio kertoi Staralle.

Samassa haastattelussa Coolio valotti mielenkiintoisia urasuunnitelmiaan niin elokuvien kuin musiikinkin saralla. Coolio paljasti samalla aikovansa muuttaa musiikkityyliään radikaalisti seuraavalle albumilleen. Se ei nimittäin ole enää hiphop-musiikkia, vaan jotain aivan muuta.

Yhdysvaltalainen rap-tähti Coolio tunnetaan parhaiten Gangsta’s Paradise -jättihitistään. Hän on pokannut kaikki mahdolliset palkinnot Grammysta alkaen ja näytellyt kymmenissä elokuvissa ja lukuisista televisiosarjoissa. Coolio on julkaissut yhteensä yhdeksän studioalbumia, joista uusimmalla, vuonna 2009 ilmestyneellä From The Bottom 2 The Top -levyllä taustavoimina toimivat Oscar-voittaja Ennio Morricone ja DJ-tuottaja Paul Oakenfold.