Uma Thurmanin asu paljasti muodot armottomasti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukuisia menestyselokuvia urallaan tähdittänyt näyttelijätär Uma Thurman on ollut harvinainen näky viihdelehtien sivuilla ja muutenkin kohuotsikoissa. 40-vuotias Uma Thurman tunnetaan näyttelijänä erityisesti Quentin Tarantinon ohjaamista Pulp Fiction ja Kill Bill -klassikkoelokuvista.

Viime kuukausina Thurman on vältellyt tehokkaasti julkisuutta, mutta äskettäin hän oli kuitenkin mukana Cannesin elokuvafestivaaleilla. Siellä hän saapui julkkisjuhlien punaiselle matolle näyttävässä ja tiukassa sinisessä asussa, joka paljasti armottomasti neitokaisen muodot. Onneksi niissä ei todellakaan ollut mitään hävettävää.

Viime syksynä Uma Thurman joutui ongelmiin, kun jo kertaalleen lähestymiskiellon saanut mies ryhtyi ahdistelemaan häntä uudelleen. Asianajaja kertoi oikeudenkäynnissä miehen sairastavan skitsofreniaa ja että hänellä on myös kaksisuuntainen persoonallisuushäiriö. Mies vaati Thurmania menemään kanssaan naimisiin, ja hylkäämään nykyinen miesystävä Arpad Busson.