Whitesnake konsertoi maanantaina Helsingissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

David Coverdalen luotsaama legendaarinen Whitesnake julkaisee maaliskuussa uuden albuminsa ja lähtee sen myötä maailmankiertueelle, joka yltää kesällä myös Suomeen. Whitesnake esiintyy Helsingin Jäähallissa maanantaina 6. kesäkuuta.

Whitesnake World Tour 2011 esittelee yleisöille yhtyeen uuden rumpalin Briian Tichyn ja basistin Michael Devinin. Bändi juhlistaa kiertueella 23. maaliskuuta julkaistavaa Forevermore-nimistä yhdettätoista studioalbumiaan.

– Meillä on ollut uskomattoman luova ja tuottelias vuosi, jonka aikana olemme kirjoittaneet uusia biisejä, nauhoittaneet niitä ja työskennelleet myös muiden projektien parissa. Erityisen innoissamme olemme uudesta levystämme ja odotamme kovasti, että pääsemme esittelemään yhdistelmän täysin uusia ja kaikille tuttuja biisejä livenä kiertueella, yhtyeen keulahahmo David Coverdale kertoo.

Yli 30-vuotisen uran tehnyt Whitesnake on yksi hard rockin historian suurimpia yhtyeitä. Läpi vuosikymmenten useita albumeita julkaissut yhtye henkilöityy pitkälti laulaja David Coverdaleen, joka perusti bändin jätettyään Deep Purplen vuonna 1977. Albumit kuten Come And Get It, 1987 ja Slip Of The Tongue ovat nousseet listaykkösiksi Atlantin molemmin puolin.