Himosfestival juhannuksen massiivisin rockfestari

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jämsässä järjestettävä Himosfestival on kuluvan vuoden suurin juhannusfestivaali Suomessa. 23. – 25. kesäkuuta järjestettävän kolmipäiväisen tapahtuman tähtikatraaseen lukeutuvat muiden muassa Yö, Popeda, Happoradio, Paula Koivuniemi ja Kotiteollisuus.

Nyt Himosfestivalin ohjelmistoon on mahdutettu vielä kolme ajankohtaista lisäystä. Kiekkohuumasta sekaisin mennyt suomalainen juhlayleisö saa Himoksessa lisää vettä kiukaalleen, sillä lavalle astuu Taivas Varjele -jääkiekkohitin tehnyt Finnish Hockey Mafia. Jääkiekon MM-huumasta saadaan nauttia myös Pojun ja Jare & VilleGallen merkeissä.

Tapahtuman esiintyjät ovat Blake, Mokoma, Uniklubi, Kotiteollisuus, Viikate, Amorphis, Eläkeläiset, Von Hertzen Brothers, Laura Närhi, Pariisin Kevät, Stella, Cheek, Anna Abreu, Paula Koivuniemi, Kaija Koo, JätkäJätkät, Apulanta, Klamydia, Milk Ink. (BEL), Finnish Hockey Mafia, Jare & VilleGalle, Raappana & Sound Explosion Band, Arttu Wiskari, Jukka Poika & Sound Explosion Band, Martti Servo & Napander, Petri Nygård, Fintelligens, Popeda, Poju, Paleface, Jenni Vartiainen, Happoradio ja Yö.