Tänään tv:ssä: Duudsonit suksivat kuuseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset Duudsonit ovat parhaillaan mukana halki Euroopan kulkevassa Gumball 3000 -autokilpailussa, jossa yli sata ökyautoa ajetaan Lontoosta Istanbuliin useiden suurkaupunkien kautta. Tänään hurjapäät nähdään taas myös televisiossa.

Duudsoneiden neljännen tuotantokauden uusinnat alkavat tänä iltana Subilla kello 21.00. Kauden avausjaksossa Duudsonit nähdään sekoilemassa vauhdikkaasti Ylläksen maisemissa. Luvassa on ainakin kirjaimellisesti kuuseen suksimista sekä sukeltamista alastomana avannosta toiseen. Lisäksi ohjelmassa on lumirallin ajaminen tunturissa.

Stara tapasi Duudson-Jukan Suomen MM-kultajuhlissa Helsingissä. Katso miehen vauhdikkaat tunnelmat tästä.

Suomalaisnelikon lisäksi Gumball 3000 -kisassa ovat mukana muiden muassa näyttelijä David Hasselhoff, r&b-laulaja Eve, hurjapäätiimi Dirty Sanchez ja hiphop-yhtye Cypress Hill.  Televisiosarjaansa tapahtumassa kuvaavat Duudsonit matkaavat Cadillac Escaladella, joka on maalattu Duudson-ambulanssiksi. Matkaa kertyy yhteensä noin 5.000 kilometriä.