Flo Rida ajoi kännissä ökyautolla – linnatuomio odottaa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin konsertoinut amerikkalainen hiphop-tähti Flo Rida, oikealta nimeltään Tramar Dillard, oli aikoinaan Right Round -hitillään peräti kuusi viikkoa Yhdysvaltojen singlelistan ykkösenä. Nyt mies on joutunut ongelmiin.

Flo Rida on nimittäin E! Onlinen mukaan jäänyt kiinni rattijuopumuksesta Miamissa, Floridassa. Suosikkiartisti oli toissayönä liikkeellä 1,7 miljoonan dollarin arvoisella Bugatti-ökyautollaan, kun poliisi pysäytti hänet. Artisti otettiin kiinni rattijuopumuksesta epäiltynä ja myöhemmin veren alkoholipitoisuudeksi mitattiin tuplasti sallittu määrä. Nyt häntä odottaa syyte törkeästä rattijuopumuksesta. Maksimituomio on vankeutta.

Flo Rida syntyi 16. joulukuuta 1979 Miamin Carol Cityssä, Yhdysvalloissa. Uransa muusikkona Flo Rida aloitti teini-ikäisenä kavereidensa kanssa ryhmässä Groundhoggz. Muutaman vuoden taistelun jälkeen, ja saatuaan sopimuksen levy-yhtiö Atlantic Recordsin kanssa, hän julkaisi ensimmäisin läpimurtohittinsä nimeltä Low. Se oli yksi vuoden 2008 soitetuimmista hiphop-kappaleista ja se myi nelinkertaista platinaa.

Sittemmin Low on soinut myös muiden muassa Step Up 2 ja Tropic Thunder -elokuvissa. Flo Ridan debyyttialbumi Mail On Sunday julkaistiin Yhdysvalloissa 18. maaliskuuta 2008. Albumilta julkaistiin myös Elevator-single, jossa vierailijana esiintyi supertuottaja Timbaland. Tähden toinen studioalbumi R.O.O.T.S. julkaistiin 31. maaliskuuta 2009. Sen ensimmäinen sinkku Right Round nousi hetkessä listojen kärkeen ympäri maailman. Samalla Flo Rida rikkoi digitaalisen musiikkimyynnin ennätyksen myytyään viikossa 636.000 kappaletta.