Leijonanpennut koiran kimpussa – katso video

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Eläinmaailmasta on saatu viime kuukausina verkkoon jonkin verran videomateriaalia, jossa tiikerin- ja leinonanpennut ovat ystävystyneet koirien kanssa. Ihmisen parhaat ystävät ja villipedot tulevat usein erittäin hyvin toimeen keskenään.

Nyt verkossa nähdään kuinka kaksi leijonanpentua ovat suurikokoisen koiran kimpussa. Koira osoittaa erittäin hyvää sietokykyä, kun leijonat repivät sitä muiden muassa korvista.

Taannoin kerroimme kuinka Etelä-Afrikassa sijaitsevassa Tshukudu Game Reserve -villieläinpuistossa naarasleijona Chobi ja labradorinnoutaja Prince ovat olleet lähes koko elämänsä ajan ylimpiä ystäviä. Tapausta ihmeteltiin ensimmäisen kerran lehdissä jo vuosia sitten, kun tieto erikoisista ystävyksistä tuli julkisuuteen. Tuolloin Chobi oli vielä puistossa elävä orpo leijonanpentu, josta Prince piti hyvää huolta.