Taylor Momsen ihmetytti festarikeikalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-näyttelijä Taylor Momsen on kohahduttanut lukuisia kertoja paljastavilla asuillaan niin kuvauksissa kuin esiintymislavoillakin. Gossip Girl -sarjasta tutuksi tullut ja sarjasta sittemmin potkut saanut teinitähti kertoi taannoin ymmärtäneensä olevansa vain  tuote.

Pretty Reckless -yhtyeen laulajanakin tunnettu Taylor Momsen on nyt pönkittänyt mainettaan paljastelevana neitokaisena esiintyessään Leicestershiressä järjestetyillä festivaaleilla. Neitokainen nähtiin nimittäin lavalla ilman rintaliivejä, jolloin hänen rintansa paljastuivat erittäin löysän paidan alta. Nänninsä hän oli peittänyt teipinpalalla.

Taylor Momsen kertoi taannoin harrastaneensa seksiä papin kanssa ja että dildo on nykyisin hänen paras ystävänsä. Momsen on solvannut Rihannaa ”wannabe”-tähdeksi, mutta suurimpia haukkuja on saanut Momsenin lapsuudenaikainen katolilainen koulu. Koulu opetti Momsenin mukaan juuri sitä, että seksi ei ole normaali ja luonnollinen asia. Tämän vuoksi Momsen haluaa shokeerata maailmaa seksuaalisuuteen liittyvillä paljastuksillaan.