Uhkea Beyonce mainostaa poikkeuksellisen rintavana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Grammy-palkittu artisti Beyonce Knowles julkaisi taannoin odotettua uutta materiaalia. Beyoncen neljännen albumin ensimmäinen singlelohkaisu Run The World (Girls) sai äskettäin ensisoittonsa, ja 29. kesäkuuta vuorossa on albumin julkaiseminen.

Nyt monimiljonääri Beyonce ansaitsee lisää rahaa tuomalla myyntiin uuden tuoksunsa. Pulse-hajuveden mainoksissa neitokainen poseeraa suoralaisena jumalattarena poikkeuksellisen antavalla kaula-aukolla varustetussa asussa.

Uransa aikana 16 Grammy-palkintoa vastaanottanut ja yli 75 miljoonaa albumia myynyt Beyonce on yksi maailman menestyneimpiä artisteja. Kolme vuotta sitten julkaistun I Am… Sasha Fierce –albumin Single Ladies, If I Were A Boy, Diva, Halo ja Sweet Dream -singlet rohmusivat Grammyja ja ovat menestyneet ympäri maailmaa radio-ja singlelistoilla. Kesäkuussa laulajatar saapuu Eurooppaan ja konsertoi Glastonbury-festivaalilla.