Kari Tapiota muistellaan suurkonsertilla – huikea tähtikattaus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime joulukuussa menehtyneen iskelmätähti Kari Tapion kunniaksi järjestetään mittava muistokonsertti syksyllä Tampereella. 18. lokakuuta Tampere-talossa järjestettävässä Olen suomalainen -konsertissa esiintyy yli kolmekymmentä huippuartistia.

Muistokonsertin musiikista vastaa Hänen Juhlaorkesterinsa, jonka solistiksi nousee huikea joukko maamme kärkiartisteja. Mukana ovat esimerkiksi Katri Helena, Jorma Kääriäinen, Matti Esko, Pauli Hanhiniemi, Jonne Aaron, Antti Paavilainen ja Timo Kärkkäinen Jean S. -orkesterista, Tuure Kilpeläinen, Timo Kiiskinen, Janne ja Olli Haavisto, Mika Kuokkanen, Ninni Poijärvi, Saska Helmikallio ja Suora Lähetys, Felix Zenger ja Asa, Jonna Gea Gea, Jenna Bågeberg, Eija Kantola ja Pekka Kuorikoski. Konsertin juontaa Mikko Kuustonen, joka myös itse esiintyy lavalla.

– Kaikki artistit esittävät Kari Tapion tunnetuksi tekemiä ikivirheitä lauluja. Mukana on myös lukuisia yllätyksiä. On ollut ilo nähdä, kuinka innolla suomalaiset laulajat ja muusikot ovat tulleet mukaan tähän konserttiin. Luvassa on kertakaikkisen ikimuistoinen ilta, kertoo konsertin järjestelyistä vastaava Kari Tapion poika Joona Jalkanen.