Bam Margeran koskettava vierailu ystävänsä turmapaikalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemediassa on ruodittu parin viime päivän ajan runsaasti suru-uutista Jackass-tähti Ryan Dunnin kuolemasta. Tieto auto-onnettomuudesta on hiljentänyt fanien lisäksi myös monet julkkistähdet, jotka ovat esittäneet surunvalittelujaan verkossa.

Nyt Dunnin parhaisiin ystäviin lukeutunut Jackass-tähti Bam Margera on käynyt turmapaikalla, jossa oli samaan aikaan myös Fox-televisiokanavan uutisryhmä. Margera kertoi toimittajille, että parhaan ystävän kuolinuutisen saaminen oli hänen elämänsä surullisin puhelinsoitto.

– En pääse tästä yli. En vain voi. Kuvitelkaa millaista oli istua kuusi tuntia lentokoneessa tässä tilanteessa, Bam Margera kertoi haastattelussa.

Bam oli itse Arizonassa, kun tieto rakkaan ystävän poismenosta saavutti hänet. Asiasta kertoi julkisuudessa ensimmäisenä Bamin äiri April Margera.