Petri Nygård ihmettelee Kesäheila-kisaa: ”MITÄVI**UANY?!?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kohuräppäri Petri Nygård on ollut alkaneen vuoden menestyksekkäin kotimainen artisti, sillä hänen Selvä päivä -kappaleensa nousi välittömästi hitiksi. Parhaillaan hän riimittelee myös kollegansa Lord Estin tuoreella Reggaerekka-singlellä.

Leijonien MM-kappaleeksi muodostunut Selvä päivä on YouTubessa kaikkien aikojen katsotuin kotimainen musiikkivideo, sillä se on katsottu jo yli neljä miljoonaa kertaa. Suosion myötä Nygårdin kasvot nähdään aika ajoin yllättävissäkin paikoissa.

Äskettäin hän oli mukana myös Ilta-Sanomien Kesäheila-äänestyksessä. Mies itse julkaisi kisasta kuvan Twitter-sivuillaan ja hän vaikutti ihmettelevän kovasti mukanaoloaan. Omaperäisestä kirjallisesta ulosannistaan tunnettu suosikkiartisti kirjoitti kuvan yhteydessä lyhyesti ja ytimekkäästi ”MITÄVI**UANY…?!?”