Pippa Middleton pääsi peppuineen sarjakuvaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden kohutuin uusi brittijulkkis on ylivoimaisesti Philippa Charlotte ”Pippa” Middleton, joka nousi isosiskonsa kuninkaallisten häiden myötä hetkessä maailmanlaajuiseksi julkkistähdeksi. Nyt Pippa on päätynyt myös sarjakuvan tähdeksi.

Daily Mail -lehden julkaisemassa sarjakuvassa Pippa on mukana siskonsa Katen ja tämän aviomiehen Prinssi Williamin kanssa. Hän pahoittaa mielensä siskonsa saatua paremman miehen, mutta tuntematon mies saapuu kehumaan hänen maineikasta peppuaan ja tarjoamaan rahakasta sopimusta siskon salaisuuksien vuotamisesta.

Pari viikkoa sitten sporttinen 27-vuotias Pippa Middleton kuvattiin osallistumassa thriathlon-kilpailuun Woodstockissa ja pian sen jälkeen osallistumassa Highland Cross Challenge -kilpailuun Britanniassa. Kuninkaallisten häiden jälkeen Pippa on eronnut silloisesta poikaystävästään Alex Loudonista. Ryan Seacrest nimesi Pippan viime kuussa maailman halutuimmaksi naistähdeksi.