Himoksella uhkaava tilanne – ”naispoliisit” pamputtavat komistuksia – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jämsässä viikonloppuna rokattava Suomen suurin juhannusfestari on saanut kärsiä lähes koko viikonlopun ajan sateisesta säästä, mutta se ei ole onnistunut pilaamaan tunnelmaa. Kävijämäärää se tullee kuitenkin verottamaan jonkin verran.

Eilen juhlissa nähtiin myös uhkaava tilanne, jonka järjestäjät kuitenkin ratkaisivat nopeasti. Yleisöä alkoi nimittäin pakkautua tapahtuman sisäänkäynnille liikaa, jolloin järjestäjät päättivät ruuhkaa purkaakseen luopua hetkeksi turvatarkastuksista.

Tilanne rauhoitui nopeasti ja perjantai sujui muuten varsin perinteisin menoin. Tänään lauantaina lavalle nousevat muiden muassa Petri Nygård, Fintelligens ja Jenni Vartiainen.

Stara on koko viikonlopun Himoksella tallentamassa tunnelmia. Omalta osaltaan tapahtuman järjestyksestä on pitänyt huolen kauniimpaa sukupuolta edustava poliisikolmikko, joka on pamputtanut ”nokialaisilla nuoriso-ohjaajillaan” varsinkin juhannustunnelmasta nauttivia komistuksia. Hankalia tapauksia varten kaunottarilla on mukanaan myös pehmustetut käsiraudat.