Valtava vagina ihmetytti Petri Nygårdin keikalla – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rivoista ja vauhdikkaista esiintymisistään tunnettu huippusuosittu kotimainen hiphop-tähti Petri Nygård esiintyi eilen Jämsässä järjestetyissä maan suurimmassa juhannuksen festaritapahtumassa. Meno oli odotetusti varsin räväkkää keikan ensi sekunneista saakka.

Petri Nygård saapui nimittäin lavalle jättikokoisesta vaginasta, sillä lavalle oli tuotu usean metrin kokoinen puhallettava ja alaston naishahmo, jonka jalkoväli oli nygårdmaiseen tapaan avoimena yleisön suuntaan. Stara oli paikalla tallentamassa keikan näyttävät käänteet, joita voi katsastaa alta.

Yleisö mylvi suosikkiartistin kappaleet ulkoa ja sai lopulta keikan tiimellyksessä päälleen vielä aimo annoksen vaahtoa, jota voitiin tässä yhteydessä pitää vertauskuvana erimerkiksi seksistä tutulle miehiselle eritteelle.