Siviiliasuinen poliisi hyökkäsi Justin Bieberin kimppuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber on joutunut erikoiseen välikohtaukseen ollessaan markkinoimassa uuttaa Someday-hajuvettään New Yorkissa. Supertähti oli torstaina vierailemassa Herald Squarella sijaitsevassa Macy’s-tavaratalossa, jossa häntä oli katsomassa satoja faneja.

Kesken vierailun isokokoinen mies kiipesi yllättäen aidan yli ja taklasi teinitähden katuun. Fanit ja Bieberin omat turvamiehet säikähtivät tapausta perin pohjin, ja eräs turvamiehistä kävi miehen kimppuun. Kyseessä oli siis selvä vaaratilanne ja nolo virhe Bieberin turvatiimiltä.

Pian kuitenkin selvisi että taklaaja olikin siviilipukuinen poliisi. Laulajan turvamiehet eivät selitystä uskoneet, vaan pitivät miehen etäällä suojatistaan. ABC News -uutisten mukaan poliisi kertoi hyökkäyksensä syyksi sen, että hän luuli Bieberin olevan vaarassa yleisömassan puristuksessa. Tapauksen jälkeen poliisista puolestaan kerrottiin, että ongelmia aiheutti Bieberin oma turvamies.